Ми,браття,козацького роду!
Меню сайту
Новини
Вхід
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62
Статистика
Головна » 2012 » Листопад » 12 » Отаман кобеляцьких козаків - Герой козацького народу.
16:35
Отаман кобеляцьких козаків - Герой козацького народу.

******************************************************************************************* 

   11 листопада 2012 року у Полтаві Міжнародною академією козацтва було проведено нагородження найвищою нагородою цієї організації – Золотою зіркою козацького народу отамана кобеляцьких козаків - Миколу Жука.  Цю відзнаку Миколі Григоровичу особисто вручив президент Міжнародної академії козацтва, голова Національної ради козаків України, голова Козацької української партії, генерал армії козацтва Михайло ЯМНЕНКО. 

    "... нині ми відроджуємо козацький народ не в противагу українському народу, а у його складі – козацький народ Української держави. Національна рада козаків України підтверджує статус козака, ми відтворюємо козацькі територіальні громади і на основі цього відтворимо козацький народ. Адже ми не просто населення, кожен має свою родову приналежність. І козаки залишилися не лише в історії, фольклорі, а й у дусі нашого народу",-сказав у своїй промові М.Ямненко. Велика заслуга в цьому належить і отаману козаків Кобеляччини Жуку М.Г.

 Козацька громада Кобеляцького району вітає Миколу Жука з найвищою нагородою Золотою зіркою козацького народу!  

   Скрізь, де працювали Ви – на господарській, партійній роботі чи в органах виконавчої влади або місцевого самоврядування, у козацькій організації – завжди відзначаєтеся активною життєвою позицією, компетентністю і наполегливістю, вмінням виділяти в роботі головне і доводити розпочату справу до логічного завершення, своєчасно і якісно реагувати на звернення громадян та підлеглих.

Міцного Вам здоров'я, успіхів у роботі, благополуччя, родинного тепла і затишку, трудового довголіття та таких же, як Ви, щирих і порядних друзів та близьких Вам людей.


  ******************************************************************************************** 


Переглядів: 901 | Додав: sarafan | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сьогодні
*************
Годинник
Київ
Календар
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Ціни на АЗС

********
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
В цей день...
Календар України
Радіо онлайн
Copyright MyCorp © 2024